zaterdag 7 april 2012

Opnieuw een goede dag

Daan was vanmorgen vroeg wakker. Hij weet niet waarom, maar leek redelijk uitgeslapen ondanks laat slapen.
Gisterenavond is Daan met Rijk naar de kerk geweest. Daarna nog even geld tellen, Daan mocht mee tellen en vindt dat reuzeleuk om te doen. Vervolgens thuis nog wat drinken en toen naar bed. Daan had gevraagd of ik toch wel ging voorlezen? Misschien raar, maar ik lees met name het laatste half jaar (of al langer?) voor. Bij Daan altijd, die slaapt er echt beter door. Sophie is vaak al zo moe dat ze er zelf niet eens meer aan denkt.... Dus nog voorgelezen. Toen ik het boek dicht deed zag ik dat het al bijna 22.00 uur was. Het was ook zo'n mooi verhaal. We lezen nu uit Rabbi Salomon, over een Jood die tot geloof komt. Een prachtig, waar gebeurd verhaal. Maar goed, Daan zat dus om 8.00 u al aangekleed beneden. Dat is uitzondering hier op zaterdagmorgen! Eten doet hij nog niet graag, in elk geval niet 's morgens. Hij zei ook dat hij zich vandaag wat brak voelde, wat misselijk. Dus Roosvicee Ferro met een lading pillen en dan maar es even wachten. Die Roosvicee werd ons door iemand aangeraden, dus ja, dat doen we dan toch ook maar weer. Vanmorgen zuchtte Daan dat hij het wel veel vond, al die pilletjes. Maar toen ik vroeg waarom dat hij die ook weer moest nemen, ging hij snel weer verder met innemen. We lachtten er maar om, ja Daan, we stoppen je helemaal vol! Hij grinnikte en vond het allemaal best. Na wat Wii-en is hij naar Jan-Paul gegaan. Heeft daar lekker poffertjes gegeten en is er nu nog. Het zal wel goed gaan. Vanavond komen Joren en Eline oppassen. Wij gaan naar Amsterdam ivm een doopdienst. Daan kijkt erg uit naar de komst van de 2 "oppassers", zijn gezicht glundert dan. Oja! Joren en Eline komen, leuk! Ik hoop dat ze een bereleuke avond zullen hebben.....

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn om te lezen dat het goed gaat daar bij jullie geniet van deze tijd. Een hele goede doopdienst en vooral hele goede paasdagen gewenst.

  Groeten Alie Smit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Janneke,Rijk,Daan en Sofie,
  wat moet dit mannetje en jullie toch veel doorstaan,
  wens jullie samen een mooie dag,
  lieve groetjes Henk en Bep Zaaijer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We willen jullie heel sterkte en kracht toewensen!
  We bidden voor jullie!
  Groeten Robert & Judith vd Linden (vrienden van Hendrik en Peet)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Janneke, Rijk, Daan en Sophie,

  Goed dat het weer een beetje beter mag gaan, hopelijk heeft Daan een mooie avond en een goed weekend gehad en jullie ook. Wij wensen jullie heel veel sterkte, kracht en moed toe en bidden dat jullie nog een tijdje bij elkaar mogen zijn.

  Groeten,
  Dirk, Adrie, Dylan en Nienke Bok

  BeantwoordenVerwijderen