maandag 30 april 2012

Eindelijk......minder misselijk

Vanmorgen leek het er nog niet op.
Het was van van bed naar bank. Vanuit de verte wat TV kijken. Net als de andere dagen een zielig hoopje op de bank. Wit, slapjes, misselijk en moe, erg moe. Sliep regelmatig en ging heel af en toe zitten, maar voelde zich dan al snel dizzy. 
Vanmiddag een nieuw medicijn tegen de misselijkheid op kunnen halen. Daan krijgt nu Primperan in plaats van Domperidon. 
En zo waar........ Het werkt! 
Na een uurtje zat Daan rechtop. Niet veel later kreeg hij meer praatjes. Inmiddels was zijn neef er en die vertelde dat ze gingen BBQ-en. Dat wilde Daan ook wel. Uiteindelijk met 3 gezinnen ge-BBQed bij zijn neef Jan-Paul, 3 huizen verderop. 
Wouw! Wist niet wat ik mee maakte. 
Daan rechtop was al heel anders dan plat op de bank. Nu ook gel in zijn haar en zijn prothese weer aan. Wat een ander gezicht. 
Verder heeft hij vandaag nog wel pijn in zijn long/schouder en zijn rug gehad, zoals de afgelopen dagen. Maar daar heeft hij het vanmiddag niet echt meer over gehad, hij was denk ik allang blij dat de misselijkheid stukken minder was. Hij kon weer wat gaan spelen en eten! 
Van een ziek kind maak je geen foto's, niet voor op internet althans. Maar deze foto wil ik wel plaatsen. Een lachende Daan, dat hadden we vanmorgen niet gedacht.....
In verschillende opzichten is de zon weer even doorgebroken vandaag.

7 opmerkingen:

 1. Geniet meissie van mooie momenten zoals deze, het geeft je kracht die jullie allemaal hard nodig hebben. Wij wensen jullie nog vele mooie momenten!

  Dikke knuffel van ons voor jullie alle vier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groetjes van de klopjes (was ik ff vergeten, sorry)

   Verwijderen
 2. Wat fijn om dit nieuws te lezen en een blije Daan te zien.
  Uiteindelijk dus een dag met een klein gouden randje.

  Sterkte voor jullie alle vier
  Alie Smit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij leven echt met hem mee

  groetjes Fam Houweling

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve allemaal,
  Wat fijn om te lezen dat Daan weer wat opgeknapt is en ook gisteren heeft meegenoten van koninginnedag, het weer was ook erg lekker, vandaag helaas niet zonnig en af en toe wat druppels maar dat kan de pret van gisteren niet wegnemen.
  XXX Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dikke Knuffel voor jullie allemaal!!!

  Liefs Erik-Jan ,Marina en Anthe

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi ouwe buurtbewoners, ik heb net met kippenvel de blog gelezen van daan. Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen. Dikke kus van karin

  BeantwoordenVerwijderen