zondag 29 april 2012

Nog steeds misselijk

Helaas, vandaag leek veel op gisteren.....
's Morgens in bad, daarna op de bank en daar is hij bijna niet vanaf geweest vandaag.
Hij heeft niet echt hoeven spugen, was wel de hele dag misselijk. At een keer een kwarkje, een half croissantje en af en toe wat drinken. Heeft een paar happen van zijn "snijbonenprakje" op, maar dat kwam er weer uit.
Vanmiddag kwam de huisarts nog even langs. De longen klonken goed, geen bijzonderheden te horen. 
Toch weer wat aangepast in de medicatie doordat hij zo misselijk blijft. Het is zoeken naar wat werkt en wat er kan. Moeilijk!
Daan krijgt meer Dexa. En we gaan starten met Forlax, een middeltje om obstipatie tegen te gaan. Het is dweilen met de kraan open lijkt wel. Hij krijgt morfine en daar kan je opstoppingen van krijgen. Daar wordt je ook misselijk van (van de opstopping én van de morfine). Dus daarom iets tegen opstoppingen én tegen de misselijkheid. Maar omdat de Domperidon niet echt lijkt te helpen, gaan we morgen over op Primperan. 
Tja........ wisten we het allemaal maar van te voren.
Op verzoek van Daan om 00:00 uur Oxynorm en om 04:00uur ook. Rijk en ik zullen beide een keer uit bed gaan. Het zij zo.


We hopen morgen ook nog wat te ondernemen in het kader van Koninginnedag, al was het alleen al om Sophie. Het dagje Harderwijk naar vrienden zal geskipt worden verwacht ik. Dan maar in de buurt wat leuke activiteiten opzoeken. 
Maar één van ons zal thuis blijven, bij Daan. Het arme kind....5 opmerkingen:

 1. Och Janneke, hier zijn geen woorden voor te vinden. Wat een dapper mannetje en wat zijn jullie sterk als gezin. Ik wens jullie heel veel kracht toe, lieve groeten van Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi allemaal ,ook wij vinden dit zo moeilijk
  voor jullie allen.
  en voor Daan natuurlijk om het juiste
  medicijn te vinden.
  wens hem en jullie veel sterkte.
  zal bidden om kracht.
  lieve groetjes Henk en Bep Zaaijer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Janneke, Rijk, Daan en Sophie,
  Wat ontzettend knap dat je alles over Daan zo goed kan verwoorden!
  Wij lezen het regelmatig en hopelijk slaat dit medicijn aan zodat Daan minder pijn krijgt. Hij is zo ontzettend dapper!!
  Wij kunnen niets anders zeggen dan, heel heel veel sterke!!
  De hartelijke groeten, Jos -Annelies, Daan ,Vera,Lotte,Nienke Kempen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Janneke, Rijk, Daan en Sophie,
  Wij lezen regelmatig jullie site. Als Daan niet op school is willen de kinderen graag weten hoe het met Daan gaat. Ze maken zich zorgen en leven met Daan mee. Wij hopen dat jullie snel de juiste medicatie vinden zodat Daan geen pijn heeft en niet misselijk is. Al die rottige bijwerkingen....daar zit je niet op te wachten. Jullie niet maar zeker Daan niet. Het dappere mannetje. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe.
  Arjan, Mieke, Mirte en Jasper Starink

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag lieve allemaal,

  Ik hoop dat de zon vandaag ook bij jullie wat 'verlichting' heeft gebracht, het zij jullie zo vreselijk gegund. Woorden schieten tekort wanneer ik probeer iets troostend op te schrijven, dus dan huil ik maar gewoon weer een potje mee... Ik hoop dat Daan's lijfje snel weer balans vindt met de medicijnen. Dikke zoen aan allen; Jos, Maarten en kids

  BeantwoordenVerwijderen