donderdag 5 april 2012

Al donderdag geworden

Het is al weer donderdag.
Even leek het dat ik (we) weer in een rollercoaster was beland, de afgelopen dagen. Gelukkig gaat het ook vandaag weer redelijk. Vanmorgen heel vroeg riep Daan me weer. Buikpijn, krampen. Naar de wc, luchtte iets op, toen maar weer slapen. Op zijn gemak uit bed gekomen. Hij heeft een ander dekbed en slaapt beter, ook heel fijn. Omdat Sophie ook nog steeds ziek thuis is, hebben we ook vandaag weer rustig kunnen opstarten. Het eten houdt nog niet over. Geen koorts en niet meer gespuugd, maar eten doet hij niet graag (meer). Door de medicijnen denkt hij buikpijn te krijgen. Dus maar wel weer de maagbeschermer genomen, wellicht helpt dat ook. Zo rommelen we wat aan. Het blijft dat hij erg ziek is, maar met kleren aan en beneden spelen, zitten, hangen, lijkt het toch nog heel wat. Op naar het Paasweekend. Maar plannen doe ik niet, het blijft leven bij de dag. Hoe kan ik iets afspreken voor maandag. Dat is echt te ver weg. In deze situatie.

8 opmerkingen:

 1. Lieve Rijk, janneke, Daan en Sophie,
  Wij leven in gedachten en onze gebeden met jullie mee! Fijn om zo op de hoogte te blijven!
  Hartelijke Groet,
  Rien en Geraldine geluk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve familie,

  Wij denken aan jullie in deze zware tijden.
  Veel liefde en kracht toegewenst.

  Fam. van Doorn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om zo op de hoogte te blijven, denk toch iedere keer hoe zou het zijn? Schrik van de berichten van afgelopen dagen, gelukkig mag het nu weer wat beter gaan. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!
  Woutine Visscher

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve allemaal,
  Om op deze manier op de hoogte te blijven is fijn, dagelijks in gedachten bij jullie, ik wens jullie alle kracht,liefde en sterkte toe.
  XXX Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste famillie.. Veel kracht en sterkte toegewenst. Ik ben n vriendin van Linda van Helden en volg jullie blog. Ik bid voor jullie
  Liefs Petra Kok-jacques

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte deze dagen die zo moeilijk zijn dat jullie de kracht mogen krijgen om vol te houden met z'n allen.
  Een hartelijke groet uit Est
  Alie Smit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lieve familie,
  Van wat verder weg,even een berichtje. Wat knap Janneke , hoe je ons op de hoogte houdt en hoe jullie het met z'n allen doen, zeker met al die tegenslagen van de afgelopen dagen. Hopenlijk blijft de koorts en misselijkheid nu weg en kan Daan weer een beetje opknappen.Veel lieve groeten van Perijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste familie,
  Fijn dat we zo op de hoogte kunnen blijven over het welzijn van Daan.
  Heel veel sterkte voor jullie hele gezin.
  veel liefs, Fam. de Moraaz Imans

  BeantwoordenVerwijderen