zondag 13 mei 2012

Moederdag

Gisteren had ik al bloemen gekregen. Al vond Sophie dat maar niks, het was toch nog geen Moederdag?

Vanmorgen kreeg ik van Daan een bedeltje, voor aan mijn leren Pandora armbandje. 
Het bedeltje is de letter D van Dappere Daan. Wat mooi en wat een lief gebaar! Daan was hiervoor geholpen door Fam vd Ende. Wat attent om voor Daan zoiets te regelen. Of heb ik het verkeerd begrepen? Top, super, erg waardevol.... Dank jullie wel lieve mensen.
Van Sophie kreeg ik een heus rapport. Dat was even spannend, want ja als je kind je cijfers gaat geven dan weet je maar nooit. Maar gelukkig kwam ik er goed vanaf. Ik kreeg zelfs een 10 en ze zag mij onder andere als een moeder die gek kan doen, snap je dat nou...?
Nadat de kadootjes op bed waren uitgepakt gingen Rijk en Fietje naar de kerk.


Daan wilde in bad, joepie!, dus gelijk maar weer lekker haren gewassen, hij ligt soms zo te zweten.
Daarna weer even uitrusten op bed (wel met een extra bolus Morfine), aankleden en naar beneden. Toen Rijk en Sophie uit de kerk kwamen waren we dus allebei beneden! Heerlijk.
Laat nou de bloemengroet naar mij zijn gegaan. Want een eer! Maar natuurlijk erg gewaardeerd, dank u wel gemeente!


Vervolgens Moederdagtaart maar Daan had er geen zin in. Hij ging maar weer even slapen. 
De rest van de dag heeft Daan niet meer 'gebolust' waar ik wel verbaasd over was, maar laat het maar even zo. Hij kan de pijn moeilijk aangeven, en als het echt niet meer gaat dan vraagt hij wel om een extra bolus (Morfine dus).
Vanmiddag zijn mijn zusje Jantine met man en kids geweest. Gezellig even!
Vanavond heeft hij weer goed gegeten, een lekker bord asperges (ja, alweer ;-). Daan was er vandaag gezellig bij, moe maar wel wakker.
Wat zal morgen brengen?

5 opmerkingen:

 1. Tja dat is wel het mooiste moederdagcadeau, een wakkere Daan met pijn die voor hem te dragen was. Sterkte verder. Fam. den Boesterd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja Janneke,dat was zeker een mooi moederdag cadeau,
  met een mooi rapport van Sophie,super.
  wens jullie allen weer veel sterkte en kracht.
  lieve groetjes Henk en Bep Zaaijer.
  hoi Daan, een dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan heb jij mooie kado's gekregen van beide kinderen. En wat fijn dat Daan er ook bij kon zijn.
  Heel veel sterkte en een knuffel voor dappere Daan en zijn zus Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo gezinnetje,

  Wat een leed en wat een verdriet maken jullie allemaal mee... mar geluki zijn er ook nog hele mooie momenten zoals deze moederdag... Geweldig! we wensen jullie veel geluk met elkaar en heel veel sterkte met de vele moeilijke momenten..
  Groeten Arie en Esther van Kooten, Zwijndrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Kanjers, want dat zijn denk ik wel allemaal.

  Hoe ik aan deze blog kom weet ik niet meer. Maar ik heb zelf ook in Opijnen gewoond en als je iets zie wat met Opijnen te maken heeft dan blijf je toch een beetje nieuwsgierig.
  Ik had eigenlijk al achteraf gezien iets over Daan gehoord. Over dat jongetje wat vanalles doet met een prothese, maar dat hij zo ziek is dat heb ik nooit meegekregen.
  Wat een behoorlijk heftige tijd hebben jullie al mee moeten maken. Ik heb met tranen in mijn ogen jouw Blog gelezen.Wat een oneerlijke ziekte is kanker zeg.Waarom moet een kind zoveel lijden. Waarom bestaat deze ziekte, daar zullen we nooit antwoord op krijgen.
  Ik kan alleen maar zeggen, geniet van de mooie momenten met zijn vieren en hoop voor Daan dat hij niet al teveel pijn hoeft te hebben. Heel veel sterkte gewenst van een oud dorpsgenoot Nellie

  oja, Sophie zijn je bloemetjes al uit gekomen en zijn ze mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen