dinsdag 10 april 2012

Vakantieweek

Deze week hebben de kinderen vrij van school. 

Raar maar waar. Althans, ik heb gemerkt dat er weinig scholen dicht zijn. 
Geen logeerpartijtjes bij nichten of neven in een andere regio. Gelukkig komen er wel klasgenoten logeren en dat is ook erg leuk!
We maken er maar weer wat van, alleen het regent.......


Dus vandaag hebben de kids maar eerst even wat gerommeld en gespeeld. Vanmiddag wilden we er op uit. Maar ja, geen echt leuke accommodatie is open op dinsdag, buiten de reguliere schoolvakantie. Dus wat dan. 
Koekjes bakken? Ja!


En zo gezegd zo gedaan.....


Veel puf had Daan vandaag niet.
Morgen weer een dag, kijken bij het schoolvoetbal? Misschien....


3 opmerkingen:

 1. Het heeft ook zo zijn voordelen als niet alle scholen vrij zijn je kan rustig op je gemak ergens naar toe ;-) ziet er trouwens wel erg lekker uit hoor Daan dat zal smullen geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet dat ondanks wij jullie een jaar geleden hebben ontmoet, en daarna eigenlijk niet meer hebben gezien.. dat wij onwijs met jullie mee leven!
  De vakantiedagen die wij in Turkije met elkaar hebben mogen beleven hebben wij als fantastisch en onwijs gezellig ervaren! Bedankt hiervoor

  Wij denken aan jullie,
  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Vera, Dankjewel voor je lieve reactie. Wij hebben het toen ook heel leuk gehad met jullie. Zijn paar weekenden terug nog met Leo, Erna en kids een weekendje weg geweest. Grappig he! Groeten aan je ouders, Janneke

   Verwijderen