maandag 7 mei 2012

Nieuwe week

De nieuwe week is van start gegaan.Ben benieuwd wat het ons brengt. Ik hoop toch wel dat er vanaf zon'n beetje zaterdag resultaat gaat komen van de bestraling. Het duurt 1 a 2 weken, is lastig in te schatten. Maar wat zou het een zegen zijn. 
Vandaag vroeg Daan aan mij hoever je de morfine kan ophogen....... Ik hoop straks de huisarts nog te spreken daarover. 
Verder is hij weer aan het einde van de morgen naar beneden gekomen en heeft bijna de hele dag geslapen. Nu, 16.15 uur is hij wat meer wakker en doet een spel op de iPad. En ja, hij zit erbij! Heel fijn maar ook nu weer, voor hoe lang?
Ik merk het wel. 
Het eten en drinken gaat matig, hij zit snel vol, zegt hij. Ook daarvan hoop ik maar dat het over een weekje weer beter gaat. Tegen beter weten in? Tja, we zullen zien, eerlijk gezegd denk ik van niet.


5 opmerkingen:

 1. Wij blijven op deze manier meeleven
  STERKTE maar vooral KRACHT VAN BOVEN voor jullie allemaal.

  Alie Smit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Familie

  Tegen beter weten in.........zo herkenbaar , mijn vader gaat Donderdag voor bestralen kan ook niet meer zitten ,en liggen is sinds een week ook pijnlijk, we hopen ook tegen beter weten in ben ik bang dat dit verlichting in de pijn gaat geven , zo,n verschil in leeftijd en dezelfde weg te gaan........
  En dan denk ik maar steeds waar hebben ze dit aan verdiend .....ik weet het, daar krijgen we geen anwoord op maar het voelt zo oneerlijk......
  Sterkte Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed of fijn (hoe noem ik het ?) dat je ons laat delen in je gevoelens. Wat moet het moeilijk zijn om te beslissen wat nog goed of niet goed is voor Daan in dit stadium. Heel veel wijsheid toegewenst en ook veel kracht om enerzijds het verdriet te kunnen dragen en anderzijds om elkaar te ondersteunen.
  Ook namens Son,
  Aad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een dubbel gevoel als je deze blog leest,2a3 weken geleden zag ik Daan geweldig spelen met z,n vrienden bij ons voor op straat, hij had er zoveel schik en plezier in en genoot van het spel,met mijn gedachten was ik bij jullie,ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe

  Sterkte Rineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, jullie kennen mij niet, maar ik zal me even voorstellen. Ik ben Miriam en ik ken Rijk uit de tijd dat hij bij Precon werkte. Ik werkte (overigens nog steeds) bij Facilicom, destijds op de Klantenwerving. Via via via ben ik op deze blog terecht gekomen en heb ik met bewondering de laatste berichten over Daan gelezen. Wat een enorm respect heb ik voor jullie. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toe wensen in deze oneerlijke en moeilijke tijd. Warme groet van Miriam.

  BeantwoordenVerwijderen