vrijdag 13 april 2012

25.555

25.555 pageviews. Ik verbeeld me helemaal niks, maar kennelijk zijn er veel mensen die meeleven....
Dat is fijn. Alsof het ook nu "gedeelde smart is halve smart" betekend.
Was ik er 2 jaar geleden wars van om een blog te starten, zo goed voelt het nu. Ik denk dat het puur met mijn eigen beleveing te maken heeft. Toen vond ik het op een ándere manier heftig. Iets intiems bijna.
Iets wat je niet de ether in slingert.
Nu is mijn gevoel over de situatie heel anders.(Geen hoop meer? Wanhoop? Is dat het?) Toen wilde ik alles wat er gebeurde elke dag wel 10x vertellen, dan luchtte het op, nu vind ik het fijn om het op deze manier te delen. Tja ik weet het ook niet, het is een gevoel.

Deze week vind ik Daan wat tam. Hij ziet er volgens mij ook zo uit, witjes en is rustig. Maar oke, begrijpelijk. Hij is nu 2 weken thuis. Eerst een week door zijn ziekzijn. Deze week hadden de kids vrij.
Maandag weer naar school. Hij zei eerst dat hij geen zin had, niet naar school wilde. Maar later vroeg ik het hem nog eens, serieus. En toen zei hij dat hij het toch wel leuk vond. Dan zag hij zijn vrienden weer. "Nick enzo", zei hij. Nou Nick, als het goed gaat kunnen jullie maandag weer keten hoor!

Vandaag naar Uilenpark de Paaij geweest, met 4 kids, twee ons en 2 van anderen :-)
Dat was leuk. Ze voerden het hoogste woord over de uilen die ze zagen, wat ze aten enz. 3 jongetjes van 9 en 10 jaar. Dat maakt best geluid. Maar ach, ze hebben fun gehad.


Daan heeft zich suf gelachen om een uil met een smal koppie, die had tussen de liftdeuren gezeten, opperde ik..... Hij schaterde het uit. Heerljk!

 Vanavond met Daan naar AH geweest. Doe ik eigenljk nooit. Ik ga meestal alleen of misschien met een kind op zaterdagmorgen. Maar niet op vrijdagavond. Toen ik Daan vroeg of hij mee wilde hoefde hij niet na te denken. Ja! Dus wij samen naar AH. Hij wilde eerst in de rolstoel mee. Was stiekum een beetje moe aan het worden, denk ik. Maar ik vond het niet handig en opperde dat het beter was als hij zou lopen, oke, toch maar lopen. Gelukkig ging dat goed, heeft hij dapper mee geholpen het lijstje af te werken en waren we na een uurtje weer thuis.
Wouw, ik vraag me af wie van dit eenvoudige uitje het meeste genoten heeft.....

6 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel erg fijn dat je ons zo mee laat beleven wat jullie beleven en dat wij zo mee kunnen leven met jullie gezin. Kijk ook inderdaad elke dag of er iets nieuws is te melden. En Daan en Sophie natuurlijk geniet maandag maar weer lekker op school.
  Groeten uit een lekker zonnig Est
  Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ook wij kijken iedere dag of er [nieuws]is over Daan,gezellig dat Daan mee is geweest boodschappen doen.
  hoop dat hij het maandag weer fijn vind op school.
  wens jullie allemaal veel sterkte .
  groetjes en liefs uit Kampen Henk en Bep Zaaijer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Henk en Bep, dank jullie wel voor al het meelven!
   Bijzonder!
   Groeten, Janneke

   Verwijderen
 3. Lieve allemaal,
  Met veel bewondering lees ik iedere keer weer jullie blog. Jullie worden echt gedragen... Niet alleen Daan, maar ook Sophie en jullie als ouders.
  Wat een super leuke pot heb je gemaakt Sophie. Erg leuk om zo ook jou af en toe te volgen! Volgens mij ben jij de liefste zus!! Een meelevende groet uit Bles. Liefs El

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Janneke,
  Ook ik ben 1 van die 25.555 folowers van jouw blogspot. Ik heb de link gelezen in de kerkbode. Zo'n 1 1/2 jaar geleden zagen we elkaar regelmatig bij de zwemles van Sophie in het golden Tulip in Zaltbommel. Marlene(mijn dochter) zat op zwemles met haar vriendje Daan van Doesburg,dan weet je misschien wie ik ben.
  Het is erg heftig en verdrietig wat jullie en metname natuurlijk Daan,moeten doorstaan. Regelmatig heb ik dan ook tranen in mijn ogen bij het lezen van de blog.
  Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen en blijf lezen en aan jullie denken.
  Heel veel liefs,Anja Koemans, Tuil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anja,
   Ik herinner het mij nog, zeker wel.
   Dank voor het meeleven.
   Met jullie alles goed hoop ik?
   Groeten, Janneke

   Verwijderen